Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Бюст » Увеличаване на бюст

Увеличаване на бюст

Увеличаване на бюст


Една от определящите характеристика за красота, женственост и сексуалност на женската фигура е Бюста. Каквито и лични причини да имат, много дами биха желали една подобна интервенция да им даде по-голям, по-пълен и красиво оформен Бюст.

Увеличаването на Бюста е процедура с 40 – годишна история. Първите случаи за Уголемяване на бюста с импланти започват още в началото на 60-години в Америка. При процедурата за Увеличаване на Бюста, се прави разрез на кожата – в гънката на банела, през ареолата или в областта на подмишницата, през който хирурга прави място за импланта – това място се намира под млечната жлеза или под гръдния мускул. Операцията за Уголемяването на бюста е предвидена да възстанови липсващ обем в резултат на рязко отслабване, раждане и кърмене или отпускането от възрастта.


Увеличаването на бюста може да бъде предприето на всяка възраст, след като процеса на развитие и съзряване вече е завършил, но не по-рано от навършването на 18 години. Освен положителния естетически резултат от интервенцията Уголемяване на бюста, опита ни показва, че пациентките демонстрират съществено психологическо превъзходство след тази интервенция, повишаване на самочуствието и увереността в себе си. В допълнение можем да кажем, че хирургичната техника и имплантите търпят непрестанно усъвършенстване, с което се гарантира по-висока сигурност и надеждност на операцията.

Процедурата


Интервенцията за Увеличаване на Бюста се предприема, за да даде липсващ баланс в контурите на тялото, като подобри формата и големината на Бюста. Доц. д-р Емил Георгиев поставя импланти на силиконова основа под тъканите на млечната жлеза или дори под гръдния мускул, гарантирайки по-пълен и естествен контур на тялото.
Методите за поставянето и позиционирането на импланта при Уголемяването на бюста зависят от анатомията на индивида, препоръките и предпочитанията на хирурга. Разрезите се правят на места, където са малко видими и същевременно осигуряват добри изгледи за хирурга – в областта на банела, около ареолата или в областта на подмишницата.

Продължителност: 50-90 минути

Анестезия: Уголемяването на бюста се извършва с обща анестезия. Пациентката може да се прибере у дома си или да остане за медицинско наблюдение в клиниката.

Време за възстановяване:

Болка: Болка за 3-4 дни, която успешно се контролира с медикаменти
Отток: 4-6 седмици; изтръпналост на тъканите в съседство за 6 и повече седмици
Синини: появяват се рядко
Превръзки и конци: за 7-14 дни
Ежедневни ангажименти и работа: Връщане към работа без физическа активност-1 седмица, с физическа активност 10-14 дни
Физически упражнения: след 3 седмици
Краен резултат: приблизително 2-4 месеца 

Предоперативната консултация е първата крачка и в същото време - много важна част от процеса на изграждане на новата ви визия. Ние ще Ви посветим във възможностите и пълния потенциал, но и в ограниченията на всяка една от предложените интервенции. Ще анализираме Вашето лице и тяло и ще чуем вашите желания, защото всеки има собствени уникални естетическите представи, индивидуални желания и цели. Основния ни приоритет винаги ще бъде да постигнем мечтания външен вид, който да Ви даде импулс и вдъхновение за ежедневни триумфи и респектираща самоувереност.

 

Виж Още - Често Задавани Въпроси


Фото галерия