Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Лазер » Фотоподмладяване

Фотоподмладяване

Фотоподмладяване


Хода на времето, атмосферните влияния, удоволствията и стреса в ежедневиято дават своя отпечатък върху жизнеността и външния вид на кожата, като я правят да изглежда стара и повехнала. Излагането на слънце, основния виновник за кожен дискомфорт само ускорява процеса. В последните години учените откриха нови начини за естетизирането на този кожен дискомфорт.Представяме Ви вълнуващата технология за третиране на широк кръг кожни проблеми - Intense Pulsed Light - IPL Photorejuvenation / Фотоподмладяване /, която успешно повлиява:

 

  • Пигментни петна
  • Лунички
  • симптомите на Розацея
  • Кръвоносни Съдове
  • Хемангиоми
  • Финни Линии
  • Пори
  • Дребни Бръчки.

 

 

 

 

 

 

С едно меко и неинвазивно третиране Фотоподмладяване се постига равномерен тен, по-свеж вид, млада и еластична кожа, при това без време за възстановяване. Повърхностните кръвоносни съдове и Пигментни петна ще поемат голяма част от светлината и ще потъмнеят за около 3-4 дни, след което постепенно ще изчезват. Фотоподмладяването се базира на свойството на тъканите да абсорбират максимално определени дължини на вълните, като енергията може да бъде много прецизно дозирана.

 

При Фотоподмладяването компютър регулира параметрите на светлинния импулс като снопа лъчи е с дължина на вълната от 560 до 1200 nm. Разрушават се само проблемните участъци в дълбочина, а в околната тъкан се стимулира производството на колаген. Дълбочината на проникване и дозата енергия при Фотоподмладяването се адаптират в съответствие с индивидуалните нужди, тип проблеми и тип кожа.

 

В хода на Фотоподмладяването светлинното въздействие провокира засилено отделяне на колаген в дермата. С това, от една страна се отстраняват проблемните зони като Пигментни Петна, Кръвоносни съдове и Розацея, а от друга страна се постига ефекта на Фотоподмладяване на кожата в рамките на същата процедура. По-високата концентрация на колаген в кожата е и естествената предпоставка за по-млада и стегната кожа. Така след стимулиращото въздействие на Фотоподмладяването се ревитализира кожата на лицето и шията "отвътре".


Една процедура Фотоподмладяване трае около 15 минути, препоръчват се 2-4 повторения през 7-10 дни.


Крайния резултат от серията процедури за Фотоподмладяване се явява сума от единичните отделни въздействия. Наложително е след Фотоподмладяване да се предпазвате от излагане на пряка слънчева светлина и солариум две седмици след всяка от отделните процедури.

 

 Ако искате да се присъедините към многобройните желаещи да заличат бързо и внимателно пигментни петна и повърхностни кръвоносни съдове, ако споделяте максимата, че ежедневието днес принадлежи на добре поддържаните и добре изглеждащи хора, то процедурата за Фотоподмладяване в клиника "Нефертити" ще Ви зареди с енергия и самочуствие.

 

 

Цени

 

Фотоподмладяване

 

Цена, лв

Фотоподмладяване на цяло лице с IPL

 

250 лв

Фотоподмладяване на цяло лице и шия с IPL

 

350 лв

Фотоподмладяване на шия с IPL

 

150 лв
Фотоподмладяване на шия и деколте с IPL

300 лв

 

Фотоподмладяване на цяло лице, шия и деколте с IPL

 

400 лв

Фотоподмладяване на лице за заличаване на белези, дупки и петна от акне

 

250 лв

Фотоподмладяване на лице за заличаване на белези, дупки и петна от акне - пакет 5 процедури

 

900 лв
Отстраняване на единични Пигментни петна

20 -60 лв / брой

 

Отстраняване на Пигментни петна по двете бузи

100 лв

 

Отстраняване на Пигментни петна на длани до китката

 

80 лв

 

Отстраняване на Пигментни петна на ръце над китката

 

100 лв

 

Отстраняване на Пигментни петна по гърба

200-300 лв

 

Отстраняване на спукани капиляри / капилярна звезда

 

20 -30 лв / брой
Отстраняване на спукани капиляри по носа

50 лв

 

Отстраняване на спукани капиляри по двете бузи

100 лв

 

Отстраняване на спукани капиляри по двете бузи и носа

130 лв

 

Отстраняване на спукани капиляри по краката

50-300 лв

 

Отстраняване на хемангиоми

 

20-200 лв
Клиниката си запазва правото на промени